Op 10 maart a.s. houdt GroenLinks Westerwolde een speciaal GroenLinks Energie-Café

Locatie: Hof van Sellingen, Dorpsstraat 8, 9551 AE Sellingen. Aanvang: 19:30 uur. Toegang: gratis

Op 10 maart a.s. houdt GroenLinks Westerwolde een speciaal GroenLinks Energie-Café, voorafgegaan door een mini ALV (Algemene Leden Vergadering).

Voor deze avond zijn we eenmalig afgeweken van onze plannen voor de Cafés, de informele bijeenkomsten georganiseerd door het bestuur en gericht op de lange termijn. We hebben op voorstel van de fractie voor een fractie ondersteunend “heet hangijzer” gekozen: de energietransitie. Dit onderwerp zal behandeld worden door de gedeputeerde van GroenLinks van Groningen, Nienke Homan, die de energietransitie in haar portefeuille heeft. Hiervoor nodigen we natuurlijk onze eigen leden uit maar we willen ook de leden en fracties van alle gemeenten in de provincie Groningen voor dit thema uitnodigen.

De avond begint om 19.30 met een korte inleiding, de voordracht van een nieuwe secretaris en een “Café-moment”, oftewel de voortgang van de plannen voor het Café. Na een korte pauze volgt het thema “Energietransitie".

Tijdens de avond wordt u voorzien van een hapje en een drankje.

We hopen jullie te ontmoeten in de Hof van Sellingen op dinsdag 10 maart. Mocht iemand vervoer nodig hebben, dan proberen we wat te regelen. Bel dan even met onderstaand telefoonnummer.

Als je besluit te komen, graag in verband met de catering even een mailtje naar groenlinkswesterwolde@gmail.com of een Whatsapp bericht naar 06-44952294 (Didi).